Huspriser: Find det billigste husfirma

Køb adgang allerede nu, og om 5 minutter ved du hvilke firmaer der kan levere dit hus billigst.
i introduktions perioden er prisen kun 450,-  mod at du giver feedback, så jeg kan gøre det endnu bedre. Herefter stiger prisen til mindst 900,-. Du får fuld adgang til listen hvor man kan læse firma navnene. Det er en Engangs-betaling og adgangen virker i 6 år. Listen bliver bliver løbende opdateret.

Tjen mindst 20.000,00 eller få penge retur. Jeg garanterer at du tjener mindst tyve tusinde (og sparer 3 månedes research) ellers får du pengene tilbage.

Du kan spare mere end du tror.

Jeg har i mange år siddet og beregnet priser på husprojekter, og været med til at lægge den overordnede prisstrategi for byggefirmaet. Jeg troede, at resultatet af mit arbejde med at afsløre de virkelige huspriser ville vise, at man typisk kunne spare kr. 50-80.000,00 ved at vælge det rigtige husfirma.

Jeg blev chokeret over, hvor meget man kan spare.

Jeg må siges at være meget erfaren, når det kommer til huspriser, og jeg kan derfor gennemskue huspriserne MEGET bedre end den gennemsnitlige huskøber. Alligevel blev jeg meget overrasket over, hvor meget man kan spare ved at vælge det husfirma, der leverer mest hus for pengene.

Det afhænger naturligvis af størrelse og type – MEN du kan spare rigtig meget!

På et hyt hus, kan man uanset type spare mindst 670 DKR pr m2, og det kan blive til rigtigt mange penge ;-)

Mine mange data afslørede, at man kan spare mellem kr. 670,00 og 3250,00 pr. kvadratmeter hus man skal bygge. På et typisk 160 m2 hus bliver det mellem kr. 107.200,00 og 520.000,00.
Derfor kan jeg garantere at du sparer mindst kr. 20.000,00. (tyve tusinde !) ELLER får pengene retur

Hvis du investerer i vores afsløring af de virkelige huspriser, kan vi garantere, at du sparer mindst kr. 20.000,00 – ellers får du pengene tilbage uden spørgsmål!

Det MÅ være danmarks bedste prisgaranti, og en af de sikreste handler du kan lave.

Det ENESTE krav er, at huset du skal have bygget skal være over 30 kvadratmeter stort – så garanterer vi, at du:

  • Får et værktøjer til at afsløre, hvilke husfirmaer der leverer mest hus for pengene.
  • Får en liste over de danske husfirmaer vi allerede har “testet”, der afslører, hvilke firmaer der leverer mest hus for pengene.
  • Sparer mindst 20.000,00 DKK

Hvor meget kan DU spare?

Hvor meget DU KAN Spare  afhænger af, hvor specielle dine ønsker er. Hvis dine ønsker er meget specielle, er der ikke ret mange firmaer, der kan levere det – konkurrencen er derfor lille og firmaet kan tillade sig at tage en højere pris, uden du kan vælge et andet firma.

Og omvendt: Hvis dine ønsker er mere almindelige, er der mange firmaer der kan levere – der er stor konkurrence og mange penge at spare ved at vælge det firma, der leverer mest hus for pengene.

Men uanset hustype, kan du typisk spare mindst kr. 670,00 pr. kvadratmeter ved at vælge det rigtige husfirma!

Husene er stort set konstrueret ens.

En anden interessant detalje, som alle de mange data afslørede, var at hele grundkonstruktionen i huset stort set var identisk. Det er interessant, fordi grundkonstruktionen “koster” ca. 80% af husets samlede byggeomkostninger. Grundkonstruktionen er ens, fordi de danske myndigheder stiller meget store krav til grundkonstruktionen mht. styrke, isoleringsevne, ventilation, opvarmning, dimensioner osv. osv.

Husene bliver også konstrueret ens, fordi det danske byggemarked er meget monopoliseret. Hvis man skal bruge isolering, beton, spær, træ og alle de andre byggematerialer, findes der typisk 2-3 store leverandører, der leverer stort set identiske produkter til stort set ens priser. Hvis man skal bruge isolering, kan man f.eks. vælge mellem Rockwool og Isover, som sælger produkter der er meget ens og til stort set identiske priser osv. osv. Resultatet bliver, at hele grundkonstruktionen på et dansk hus stort set er identisk – uanset, hvilket firma man vælger.

Forskellen ligger i udstyret, som kun er en lille del af anskaffelsesprisen.

Den eneste forskel på husene ligger i hvilket “udstyr” man vælger. Typisk er det gulve, lofter og køkken, der adskiller de forskellige huse. Og her er forskellen heller ikke overvældende – de fleste husfirmaer afsætter rutinemæssigt mellem kr. 100.000,00 og 160.000,00 til udstyr, og så kan kunden selv vælge udstyret.

Faktisk er det sådan, at hvis man ikke ved det, så er der mange, der ikke vil kunne afgøre om et hus kommer fra firma A, B eller C.

Undgå at blive snydt af smarte husfirmaer.

Nogle husfirmaer benytter sig af det faktum, at de fleste købere ikke kan gennemskue, hvor meget hus og udstyr man får for pengene. De putter simpelthen for kr. 50.000,00 ekstra udstyr ind i huset, og hæver prisen med kr. 200.000,00. Det er en god forretning for firmaet, men ikke for dig.

Den eneste måde at afsløre det på er at sammenligne priserne fra flere husfirmaer, og korrigere priserne for værdien af det udstyr, som de sælger med. Og det er det, som jeg har gjort med min prissammenligning.

Nogle firmaer spiller ikke med åbne kort.

En anden meget brugt metode til at snyde kunderne er at undlade at tage alle udgifter med i prisen, således at prisen ser rimelig ud – men kunden får ekstra regninger og ender med et dyrt hus. Den eneste måde at afsløre det på, er at nærlæse kontrakter og salgsmateriale, og have så meget erfaring fra branchen, at man ved, hvilke udgifter der IKKE er nævnt i materialet.

Det har jeg også gjort i min prisammeligning, og resultatet er en liste med de større danske husfirmaer, og hvilket prisniveau de ligger på, når priserne er korrigeret for værdien af udstyr og manglende udgifter.

Det smarteste valg.

Det smarteste du kan gøre er at bruge vores liste over de danske husfirmaer til at vælge et af de firmaer, der leverer mest hus for pengene (når prisen er korrigeret for udstyr og skjulte ekstra udgifter).

Pengene, som du sparer, kan du bruge til at opgradere husets udstyr, få et større hus eller forkæle familien med rejser og gaver.
Prislisten og værktøjerne er kun kr. 450 i introduktionsperioden, og du risikerer ikke noget. Hvis du ikke sparer mindst kr. 20.000,00, får du pengene tilbage.

Sådan gjorde jeg.

Oprindeligt afsøgte jeg internettet og dagspressen og lavede en liste med ca. 80 husfirmaer. I første omgange ringede jeg til firmaerne for at finde ud af, hvilke typer huse de kunne levere og hvor i Danmark. Dernæst delte jeg dem op i 6 forskellige grupper – f.eks. dem, der kunne levere “1-planshuse på Sjælland, Fyn og i Jylland” og 5 andre grupper.

80 bliver til 40 .

Efter 1 runde var der kun halvdelen af firmaerne tilbage. En del af de firmaer, som man stadig kan finde på nettet, er gået konkurs. Andre firmaer var så små, at de ikke kunne løfte et komplet husprojekt. Andre firmaer igen var simpelthen så useriøse, at jeg valgte at droppe dem.

2. runde.

Så kontaktede jeg én gruppe ad gangen og fik tilsendt brochurer og, hvis jeg var heldig, priser. Mange firmaer ville ikke udlevere priser, så jeg opdigtede et fiktivt “projekt” med et hus, en grund osv. og startede en dialog for at få priser ud af dem.

Jeg gennemgik alle firmaerne og noterede, hvilke ydelser og udstyr de havde med. Der, hvor deres brochurer og hjemmesider ikke nævnte nøjagtigt hvilke udstyr og (især) ydelser der var med, skrev jeg direkte til firmaet og spurgte direkte til, om den og den ydelse var med i prisen. I 2. runde røg der også en del firmaer ud, som ikke ville svare direkte på, hvad der var med i prisen.

Det store overblik.

De resterende firmaer ( som trods alt er så seriøse, at de vil afsløre, hvad de sælger ), blev sat op i et stort regneark og deres opgivne priser blev korrigeret for deres udstyr og ydelser, således at alle firmaerne kunne sammenlignes på ens vilkår. Resultatet var meget overraskende, at selv korrigeret for udstyr og ydelser, så var der firmaer, der leverede 5-30% mere hus for pengene!

Hvor meget man kan spare er afhængigt af husets konstruktion, men mine tal viste, at man altid kan spare mindst kr. 670,00 pr. kvadratmeter – hvilket bliver over kr. 100.000,00 for et typisk 160 kvadratmeter hus.

2 typer af husfirmaer.

Efter at have snakket med firmaer, læst brochurer, kigget hjemmesider og sammenlignet priser i næsten 3 måneder er det min klare opfattelse, at der i Danmark groft sagt findes 2 slags husfirmaer –

Husfirmaer, der er gode til at levere værdi for pengene.

Det er typisk husfirmaer, der er super effektive og professionelle til at bygge huse. De har styr på processen og kan eliminere fejl og spild, og derfor tilbyde husene billigt, og stadig tjene penge på dem.

Det er firmaer, der er vant til at klare sig i en benhård priskonkurrence, og de er derfor ikke bange for at være ærlige med deres priser og hvilke ydelser, der er med i prisen. Det er ikke sikkert deres brochurer og hjemmeside er supertjekket – men de oplyser, hvad du får og hvad det koster.

Husfirmaer, der er gode til at sælge.

I den anden ende er der husfirmaer, der ikke kan konkurrere på prisen. Derfor gør de alt for at skjule prisen på deres huse. De oplyser ikke priser på deres hjemmesider, i deres brochurer mm. Selv hvis man henvender sig direkte til dem, vrider de sig som en ål på en varm stegepande for at undgå at oplyse priser.

Til gengæld overlever den slags husfirmaer på, at de er super professionelle til at sælge. De har superlækre hjemmesider, lækre brochurer og veluddannede sælgere, der er dygtige til at overbevise dig om, at lige netop deres huse er meget specielle og eksklusive.

Det mest skuffende med den slags firmaer var, at jeg opdagede, at det (modsat hvad jeg troede) også var den slags store, kendte firmaer, der var mest uærlige.

  • De tager typisk en grov overpris for deres udstyr ( du lægger bare ikke mærke til det, fordi de har lagt det på prisen på grundkonstruktionen).
  • De er den type firmaer, der oftest kommer med ekstra regninger – ofte på ydelser, som andre firmaer naturligt inkluderer i en nøglefærdig pris.
  • Og de bruger ethvert trick i sælgernes grundbøger for at fjerne fokus fra prisen og få dig til at tro, at du får noget for pengene.

Min konklusion er derfor klar.

Køb et hus fra et af de firmaer, der leverer mest hus for pengene! Og brug de penge du sparer på at få udstyr, der er bedre end de dyreste firmaer eller tag hele familien med på en rejse jorden rundt.
Ps; hvis du ikke allerede har downloadet den, kan du får yderligere information i min gratis rapport som du kan downloade her 

footer

 

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.